Maisonettes in The Village

Er komen in The Village in totaal 4 maisonnettes beschikbaar. Deze bijzondere appartementen zijn gelegen op de twee hoogste verdiepingen van woontorens 3 en 4. Zo heb je een appartement, maar toch twee woonlagen. Op de laagste verdieping van je maisonnette vind je de woonkamer met open keuken, een separaat toilet en doorgang naar je balkon. Een verdieping hoger zijn de twee slaapkamers en de luxe badkamer gelegen. De animatie video hierboven geeft je een goed beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat hij volledig is aangekleed en gedecoreerd. Het gaat hierbij om een animatie, het zijn dus geen echte videobeelden. De exacte indeling en afmetingen van het appartement vind je terug op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn.

Even binnenkijken in een maisonnette

In The Village woon je zorgeloos in een luxe maisonnette. Maar je ben vast erg benieuwd hoe het er uit kan komen te zien nadat het volledig is ingericht en gedecoreerd. Omdat het op de bouw wegens veiligheidsrichtlijnen niet mogelijk is om zomaar even op de koffie te komen, vind je op deze pagina impressie beelden. Deze beelden zijn gebaseerd op de staat van oplevering van de maisonnette. Details over de afwerking vind je terug in de veelgestelde vragen. De woning wordt zonder vloer opgeleverd. Houd er bij het kiezen van een vloer rekening mee dat deze geschikt moet zijn voor vloerverwarming in de ruimten waar dit toegepast is. Wil je graag een mooi printje op de wand of een andere kleur? Schilderen of behangen mag, maar houd er rekening mee dat de wand weer in originele staat teruggebracht moet worden mocht je gaan verhuizen.

De ruimte voor culinaire uitdagingen

Koken in een complete en stijlvolle keuken? Dat kan in jouw maisonnette in The Village! De luxe Keller keuken heeft met witte kasten en een zwart werkblad een tijdloze uitstraling, die perfect past bij ieder interieur. En ook qua functionaliteit zit je goed, de keuken is namelijk voorzien van moderne inbouwapparatuur. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een geïntegreerde vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combinatieoven met magnetron functie. Zo heb je alles bij de hand om een gezonde lunch of snelle avondmaaltijd op tafel te zetten!

Stijlvolle badkamer

In jouw maisonnette vind je de badkamer op de bovenste verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wasbak met spiegel en een comfortabele douche met glazen deur. Daarnaast heb je in de badkamer een tweede toilet. De badkamer stijlvol afgewerkt met glanzende witte wandtegels tot aan het plafond en zwart gespikkelde vloertegels. De badkamer wordt verwarmd middels een elektrische designradiator. Door de neutrale kleurstelling maak je er met een paar goed geplaatste accessoires in een handomdraai helemaal jouw eigen stijl van!