Statige woonvariatie in een parkachtige omgeving

Huren in The Village omvat een bijzonder woonproject, waarin 5 statige woontorens samen één geheel vormen. De parkachtige inrichting van de directe omgeving verbindt de woontorens en zorgt voor een mooi uitzicht. De 5 woontorens bieden de ruimte aan 94 woningen. Je hebt de keuze uit een knus tweekamerappartement, een ruim driekamerappartement of een penthouse maisonnette. Een maisonnette is een appartement met twee verdiepingen. Bij ieder appartement hoort een eigen buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of een tuin. Op de impressie hieronder zie je het hele project in vogelvlucht en kun je terugvinden hoe de woontorens genummerd zijn.

Wat voor woning kies jij?

Duurzaam genieten in The Village

Wonen in een duurzame woning is helemaal van nu. Je draagt bij aan vermindering van fossiele brandstoffen, geniet van een constant en comfortabel woonklimaat en bespaart op de maandelijkse energierekening. Win win dus! De woningen in The Village zijn gebouwd met veel aandacht voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door circulair te bouwen en de woningen gasloos op te leveren. Je appartement wordt verwarmd middels een ventilatiewarmtepomp in combinatie met een indirect gestookte boiler van 150 liter. Koken doe je op een inductiekookplaat, waardoor je helemaal geen gasaansluiting meer nodig hebt.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in The Village woon je in een luxe appartement waar je ontspannen thuiskomt.